RECETA MË E ËMBËL E Akullores (Paperback)

RECETA MË E ËMBËL E Akullores By Pranvera Tota Cover Image
$37.99
Available to Order - shipping times vary

Description


Akullorja e b r vet sht nj trajtim freskues. Imagjinata dhe shija juaj nuk kan kufij. Nd rsa akullorja me vanilje dhe okollat jan shijet m t njohura, duhet t eksperimentoni edhe me shije t reja. Po n lidhje me disa akullore t shijshme, p r shembull? P rndryshe, ju mund t b ni kokoshka sht pie, tort me akullore ose akullore t pjekur.


N se jeni shqet suar ndonj her se mund t mos jeni n gjendje t p rfitoni sa m shum nga prodhuesi juaj i akullores, lini k to frik ra. Recetat e akullores p rfshijn shije si livando, g shtenj , raven dhe aj Earl Grey. Edhe akullorja me vanilje e Weinstein nuk sht e m rzitshme, me shije si Vanilla Crunch, Vanilla Rose dhe Vanilla Cracker Jack. Ka gjithashtu nj mori recetash t lehta, freskuese t sherbetit dhe granit's me shije si Apple Chardonnay, Kokos dhe Kivi. P rfundoni me recetat e autorit p r salcat e b ra vet . Ice Cream Book ka gjith ka q ju nevojitet p r ta b r do rast pak m t mb l, qoft nj rast i ve ant apo nj meze t leht mesnate.Product Details
ISBN: 9781805427315
ISBN-10: 1805427318
Publisher: Pranvera Tota
Publication Date: January 18th, 2023
Pages: 170
Language: Albanian